Personajele tale preferate

Copiii au imaginatie bogata, o lunga perioada de timp traind in povestile cu personaje din desene animate si impreuna cu eroii din carti, filme si jocuri video. Isi doresc sa aiba jucarii si figurine cu personajele lor preferate, sa isi imagineze diverse jocuri si intreceri cu acestea. Vor sa poarte tricouri sau sepci si sa se imbrace in costumele purtate de ele. Si e si mai grozav atunci cand - acasa, la scoala sau pe terenul de joaca - rucsacul, penarul si alte accesorii ii fac sa se identifice cu eroii lor.

Toti copiii iubesc personajele pe care le cunosc la televizor.  Cei mai multi incep cu  personaje din desenele animate clasice: Tom si Jerry, Buggs Bunny sau Daffy Duck.
Altii isi incep aventura cu primii eroi ai copilariei, care ne devin repede prieteni:  Sonic, Ben10, Naruto sau personajele din Bakugan. In urmatorii cativa ani fac cunostinta cu adevaratii eroi, eroi pe care ii indragim si la maturitate: Spiderman, Batman, Superman si tot Universul DC si Marvel. Toti copiii pasionati de personaje si aventurile lor isi doresc sa poata transpuna in camera lor jocuri la care participa eroii lor preferati.. Asa ia nastere pasiunea pentru jucarii, figurine si accesorii cu eroii preferati.

Primul site din Romania care ofera o gama larga de figurine cu personaje din desene animate, filme si jocuri video este  www.101jucarii.ro. Aici puteti descoperi lumea figurinelor, lumea action figures. Figurine care imita pana in ultimul detaliu personajele voastre preferate.

Tot la 101jucarii puteti descoperi lumea figurinelor WWE.  Eroi ne sunt si acesti sportivi puternici, care imbina sportul cu spectacolul. John Cena, Undertaker, Rey Mysterio si multi altii care isi disputa centurile in ring.
Colectia lor este una generoasa, de la plusuri cu personaje din desene animate, pana la figurine articulate sau statuete cu eroii tai preferati!