Ce contine un sistem de supraveghere

Am tot auzit in ultima vreme despre camere video, de exterior, de interior, false, reale, wireless, analogice, despre sisteme de supraveghere… Am asistat la tot soiul de discutii despre cat sunt ele de utile, ce scopuri serveste instalarea unui astfel de sistem de supraveghere si in cazul in care este vorba doar despre ideea de supraveghere si de siguranta impotriva intrarilor prin efractie, daca nu cumva este mai util sa facem un abonament la o firma de securitate.

Parerile difera, si in principiu putem spune ca este cu atat mai util sa echipam casa atat cu un sistem de supraveghere cat si cu alarma impotriva hotilor, astfel incat sa ne asiguram ca vom fi pusi la adapost de incidente nedorite. Daca legat de abonamentul la o firma de paza lucrurile stau cat se poate de simplu, nu la fel de simplu este pentru omul obisnuit sa aleaga exact sistemul de supraveghere de care are nevoie. Un astfel de sistem ar trebui alcatuit in colaborare cu un specialist in astfel de echipamente, care sa consilieze beneficiarul lucrarii in legatura cu avantajele si dezavantajele anumitor echipamente si cu ce anume este cel mai util in cazul in speta. Daca nu stiti ce buget sa pregatiti pentru o astfel de lucrare, si nu vreti inca sa apelati la un specialist, pentru ca vi se pare ca v-ati pripi, informatii foarte importante puteti afla la microtech.ro, atat in ceea ce priveste preturile cat mai ales in ceea ce priveste echipamentele disponibile pe piata. In principiu, considerand ca va intereseaza un sistem analogic – deocamdata cele mai cautate si mai bune ca raport calitate-pret - veti avea nevoie pentru instalarea unui sistem de supraveghere de camerele de supraveghere video propriu-zise (analogice, desigur), de un DVR care va recepta si inregistra imaginile surprinse de camere, un hard disk cu o capacitate pe care o alegeti in functie de necesitati si care va stoca imaginile inregistrate.

De asemenea, veti mai avea nevoie si de cabluri, mufe, adaptori dar daca optati pentru un sistem complet de-a gata – si exista destule variante la Microtech – acestea vor fi incluse in pachet.