Trusa bijutierului incepator

Piata bijuteriilor este in general una extrem de diversa si gata sa satisfaca orice gusturi, oricat de pretentioase ar fi, dar si orice buget, oricat de limitat pentru investitii in bijuterii. Cu toate acestea, indiferent cat de vasta ar fi oferta, loc de originalitate nu prea mai ramane, si pornind de la bijuteriile de serie copiate dupa branduri celebre si pana la magazinele online de bijuterii hand made nu prea mai sunt genuri de bijuterii neexploatate.

Nemultumite de oferta de bijuterii de pe piata si de lipsa de originalitate de care se lovesc la un moment dat, foarte multe femei ajung adevarati maestri artizani in arta bijuteritului, concepandu-si singure bijuteriile, gratie magazinelor online de pietre semipretioase si margele si gratie faptului ca aceste magazine ofera la preturi foarte avantajoase si accesorii bijuterii, dar si carti despre tehnicile care le ajuta pe doamne sa conceapa adevarate piese de senzatie. http://www.gemsale.ro este unul dintre aceste magazine, iar daca ar trebui sa va faceti o lista cu necesarul pentru a incepe sa creati acasa propriile bijuterii lucrate manual, iata ce ar trebui sa achizitionati de la Gemsale. Inca de la inceput ar trebui mentionat ca accesoriile pentru crearea bijuteriilor pot fi si din metal obisnuit, dar si din argint, acestea din urma cu un pret ceva mai ridicat, dar si de o calitate mai buna. Fie ea din metal simplu sau din argint, iata trusa de „bijuterit” indispensabila: unelte pentru margelit printre care foarte importanti sunt clestii si penseta pentru margele, unelte pentru piercing, adezivi speciali, alesi in functie de materialele cu care se lucreaza, lanturi, incuietori, tortite pentru cercei, fluturasi sau dopuri pentru cercei si de asemenea baza pentru cercei, baze metalice pentru bratari, sarma, ace si baze pentru brose, baze pentru inele de diferite tipuri (platou, bucle etc),capace pentru margele.

Cam acestea ar fi de baza, insa pe masura ce se avanseaza in tehnica crearii de bijuterii, orice pasionat va descoperi la Gemsale si alte accesorii extrem de utile.