Cele mai ciudate metode de masaj din lume

Masaj… in gondola. Deosebit de romantic si destresant, masajul in gondola se practica in Venetia, in timpul unei plimbari cu gondola. Apa, masajul si muzica gondolierilor iti transforma sedinta de masaj intr-o experienta pe care ai vrea sa o traiesti la nesfarsit.
Masajul… cu melci africani. Spa-urile din Rusia, Japonia si chiar Marea Britanie practica masajul cu melci africani. Cunoscuta si ca Celebrity Escargot Course, aceasta tehnica regenereaza pielea, eliminand urmele lasate de arsuri, cosuri sau varsat de vant. Tratamentul implica sa lasi trei melcisori sa mearga pe fata ta-sunt total inofensivi iar senzatia cand se deplaseaza este deosebit de relaxanta-si sa nu cureti „mazga” pe care o lasa in urma lor-te ajuta sa iti refaci pielea cu probleme.
Masajul… cu palmuirea fetei. Daca in trecut palmuirea era o reactie negativa, de corectie, acum scopul ei s-a schimbat radical. Numita si Thai Face Slapping, Massage Boxing sau Face Slapping Natural, masajul cu palmuirea fetei ajuta tenul sa imbatraneasca mai greu. Cele doua cunoscatoare are acestei tehnici locuiesc in San Francisco.
Masajul bebelusului cu… oua. Imediat dupa ce bebelusul e tuns in a doua zi de la nastere, chinezii maseaza capul bebelusului cu doua… oua. Nu se stie exact care e ideea, insa nu pare prea iginic, nu?
Masajul cu flacari (deja aici trebuie sa fii fachir adevarat). In China, tratamentul cu flacari este des folosit iarna in mai toate spitalele pentru a feri pacientii de raceala, gripa, viroze, dar si pentru a-i ajuta sa slabeasca. O bucata de material este impregnata cu alcool, i se da foc, si este pusa peste alta bucata de material pe spatele pacientului intins pe un pat. Tehnica e nedureroasa insa poate cam… urat mirositoare din cauza substantei respective care tot arde…