Flori din matase vs. flori naturale in buchetul miresei

Printre atatea variante de flori pe care le are astazi la dispozitie mireasa moderna, o varianta o reprezinta si florile din matase. Desi nu pe gustul celor care adora forile proaspete pentru aerul simplu si natural pe care il confera, florile din matase pot fi varianta ideala pentru ecologistii convinsi, cei care spun un “nu” raspicat distrugerii naturii. Atat florile naturale cat si florile din matase au avantajele si dezvantajele lor, asa ca poate nu ar strica sa ne reamintim de ce am alege buchete de mireasa din aceste doua tipuri de flori.

Cu florile din matase nu va veti trezi ca se vor ofili pana la finalul petrecerii de nunta, sau – si mai rau - ca veti ramane fara flori sau petale cand veti arunca buchetul. Buchetul de mireasa se poate pastra ca o amintire pentru cel mai frumos moment al vietii. Buchetele din flori de matase sunt adesea mai usoare decat cele din flori naturale. Se pastreaza mult mai simplu inainte de nunta si nu necesita sa fie tinute la rece si nici conditii speciale la transport. Pe de alta parte, insa, florile naturale au un miros fantastic, o paleta foarte variata de culori si stiluri, dar si detalii superbe, multe dintre ele fiind foarte greu de imitat intocmai, de catre artistii care lucreaza flori din matase. Buchetele de mireasa din flori naturale nu pot fi niciodata acuzate de kitsch si in plus, daca optati pentru superbele buchete de la flowers4you.ro tot ce veti lasa sa se vada va fi bun gust si stil.

Florile proaspete au, de asemenea, si avantajul ca sunt mult mai fine la atingere dar si pe acela ca arata mult mai bine si, sigur, mai natural in poze. Iar pentru cele care vor sa isi pastreze buchetul de mireasa ca amintire, exista posibilitatea de a-l pastra deshidratat.