Inchirierile auto din aeroport

Sosirea intr-o tara straina sau intr-un oras necunoscut, fie in scopuri de busines, fie pur si simpu in scopuri turistice, poate pune ceva probleme, mai ales daca cel care calatoreste nu stie nimic despre locul in care va ajunge. Prima problema este cea legata de modul de a ajunge de pe aeroport la hotel sau in locul in care avem treaba, mai ales daca este vorba despre o vizita scurta. Daca vorbim despre Bucuresti, posibilitatile de transport de la aeroporturile de langa Capitala, Baneasa sau Otopeni, sunt limitate la transportul in comun sau la firmele de taxi.

In ceea ce priveste transportul in comun, mai bine deservit este aeroportul Baneasa, insa la Otopeni (Henri Coanda), aeroportul unde ajung majoritatea sosirilor internationale, acesta nu este deservit decat de o singura linie expres, in general aglomerata si care circula destul de greu. Cat despre firmele de taximetrie, este bine stiuta problema inselatoriilor, a „mafiei” taximestrilor din aeroport si a preturilor mult umflate, mai ales daca este vorba despre cetateni straini care vin in Romania. O alta varianta pentru a ajunge cat mai safe de la aeroport in oras, este aceea de a opta pentru o firma de inchirieri auto, care va poate pune masina la dispozitie fie chiar in incinta aeroportului, fie la iesirea din aeroport. Cetatenii straini care sunt interesati de acest tip de serviciu in Romania, pot gasi preturi foarte bune si un parc auto de exceptie, cuprinzand masini noi si calitative, la rentbucuresti.ro.

Inchirierea propriu-zisa a unei masini care sa ii ajute in „jungla” traficului bucurestean se poate face fie prin intermediul formularului online disponibil pe site, fie telefonic, la numarul de apel de pe site. Preturile incep de la 6 euro pe zi pentru un autoturism Logan, iar pentru alte rate aveti la indemana calculatorul de pe site care va va infoma exact cat trebuie sa platiti, fara comisioane si taxe ascunse.