Petrecerea de botez pentru cel mic

Micile sau marile evenimente din viata noastra cat si din viata familiei noastre, merita intotdeauna o atentie mai speciala, si nu trebuie sa trecem niciodata cu vederea nici macar cel mai mic amanunt din organizare. Astfel ca daca vine vorba de nunta sau de botez, trebuie sa fim cei mai minutiosi posibili si sa facem cele mai bune alegeri.

Iar daca tot vine vorba de botez atunci trebuie sa alegem plicuri pentru botez, precum si cele mai frumoase invitatii de botez cu care sa ne putem mandri si pe care sa le aratam cu placere, poate si peste ani buni celor care acum sunt mici, insa care vor fi si ei la randul parinti. Sir Hugh Walpole este de parere ca “Cel mai frumos dintre toate lucrurile in viata este sa intalnesti o alta fiinta umana alaturi de care sa iti petreci viata. Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.” Iar daca dragostea inseamna toate acestea este clar ca minunea de a avea un copil din dragoste reprezinta o bucurie mult mai intensa si mult mai divina, un dar cu adevarat de la providenta.

Iar botezul micutului este un eveniment nemaipomenit, extrem de imbucurator si de frumos, care trebuie pregatit cu cea mai mare atentie. Invitatiile pentru botez, marturiile, accesoriile, toate trebuie sa fie in ton cu maretul eveniment. Ca viitori parinti ai unui copil increstinat trebuie sa avem grija ca micutului nostru sa nu ii lipseasca nimic, sa aiba cele mai frumoase invitatii de botez si cele mai frumoase amintiri cu care la varsta adolescentei sa se mandreasca.