Cele mai murdare obiecte din bucatarie

Fiecare gospodina se gandeste ca in bucatarie vasele care sunt spalate zi de zi sunt cele mai curate. Insa atentie, foarte multe obiecte pe care le consideram a fi curate se dovedesc a fi chiar cele care adapostesc peste un million de bacterii.

Acestea ne pot imbolnavi daca nu luam masuri serioase. Organismul nostru este supus la tot felul de activitati zilnice, unele mai neobisnuite, altele care au devenit o obisnuinta. Cateva dintre obiceiurile de acum cateva zile trebuie schimbate in cel mai scurt timp. Buretele de vase, cat si carpa pe care o folosim in bucatarie, s-au dovedit a fi cel mai infectat obiect din bucatarie, avand peste 10 miloane de bacterii. Din aceasta cauza este bine ca noul nostru obicei sa fie cel de a schimba buretele cat mai des. Tigaia din teflon, folosita la o temperature de peste 240 de grade este extrem de periculoasa, eliminand foarte multe elemente toxice. Vasele vechi din plastic sunt si ele o problema majora care ne pot imbolnavi.

Unul dintre cele mai periculoase obiecte este si tocatorul!! Acesta trebuie schimbat cat mai des pentru binele sanatatii noastre si al familiei.