Cum sa ai o pedichiura superba

Cu siguranta pana nu de mult pentru multi dintre noi pedichiura nici nu isi avea rostul avand in vedere ca doamnele purtau numai pantofi, si nu trebuia sa isi arate unghiile de la picioare intr-o maniera excesiva, motiv pentru care acestea erau poate doar taiate. In prezent insa cu totul altfel sta problema avand in vedere ca pedichiura echivaleaza in importanta cu manichiura, si cine nu are picioare frumoase atunci sa isi cumpere sau sa isi faca, caci tare urat va fi privit.

O pedichiura frumoasa implica mult mai multe decat o manichiura frumoasa cum poate nici nu v-ati gandit vreodata, motiv pentru care trebuie sa iti iei si incaltari pe masura. Avand in vedere ca picioare sunt mult mai solicitate decat mainile in multe cazuri curente - mai ales pentru femeile care fac munca de birou, ideal este ca pentru picioare sa avem o pedichiura facuta cu oja semipermanenta, deoarece aceasta va rezista mai mult si nu se va mai dezlipi atat de repede ca si oja normala avand in vedere ca picioarele sunt destul de solicitate. Oja de calitate trebuie sa reziste macar o saptamana, insa o oja de super calitate va rezista de trei ori mai mult. Pedichiura supera insa implica mai mult asa cum am zis la inceput, iar aici investitia va fi putin mai mare deoarece pentru a avea unghii frumoase trebuie sa avem picioare frumoase si pe acestea le putem obtine numai prin ingrijire.

Asadar, trebuie sa iti masezi picioarele zilnic, sa le cureti cu crema abraziva, sa le emoliezi si sa iti cureti calcaiele, sa ai grija ca pielea moarta sa fie indepartata si nu i ultimul rand sa le parfumezi. Picioarele frumos mirositoare sunt picioare odihnite care te vor face mereu sa te simti bine. Iar daca ai facut toti acesti pasi, atunci cu siguranta esti pe drumul cel bun catre o pedichiura superba.