Fii informat. Citeste zilnic stirile din Iasi care te privesc

Intr-o lume in care sunt atatea surse de informare, mai mult sau mai putin credibile, a fi informat corect e o necesitate. Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, pune accent pe informatii obiective, prezentate echidistant, bine documentate si adaptate problemelor reale ale comunitatii.

In eter sau pe site-ul oficial, radioiasi.ro, Radio Iasi va aduce zilnic cele mai proaspete stiri din iasi, din toate domeniile de interest. Pe frecventele din FM si AM si pe site vor fi mereu stiri din iasi actualizate in timp real, relevante, cu subiecte de interes public care ne privesc. Cutremure, accidente, anchete, campanii inedite, probleme din sistemul sanitar, performante notabile sau gafe politice si politicieni care nu-si fac treaba, toate le puteti citi si intelege cu ajutorul unor stiri din iasi redactate de cei mai buni jurnalisti ieseni. Articolele cu stiri din iasi vin insotite de poze relevante si edificatoare, uneori cu materiale audio sau video, acolo unde demersul jurnalistic o cere, pentru ca dvs. sa aveti o imagine de ansamblu cat mai buna si mai apropiata de bucatica din realitate pe care reporterul Radio Iasi a intentionat sa o prezinte.

Filtrele din dreapta paginii sunt special gandite pentru a va directiona catre cele mai recente stiri din iasi sau cele mai accesate, cele mai interesante. Orice stire postata pe site are si un forum asociat unde cititorii online pot comenta liber si isi pot exprima parerea despre evenimentele relatate si implicatiile lor asupra comunitatii.

In plus, cum ne aflam in epoca social media, orice material de pe site poate fi postat imediat si pe retelele de socializare, printr-un simplu click pe butoanele de socializare. Astfel, si prietenii sau cunostintele tale de pe Facebook, sa zicem, vor sti ca la o anumita ora a fost cutremur sau ca anumite cartiere nu vor avea apa intre orele 10.00 si 12.00. Doar Radio Iasi va tine la curent in permanenta cu cele mai noi stiri locale si regionale din Moldova, prezentate echidistant, complete si cu informatii corecte, verificate in permanenta.