Rasfata-ti invitatii cu muzica de cea mai buna calitate cu Adamos Band

De foarte multe ori plecam de la o nunta cu un gust amar, desi mirii sunt niste scumpi si meniul a fost variat, pe gustul tuturor. De ce? Muzica a lasat de dorit, sonorizarea a fost proasta, melodiile au fost si nu au fost asa de stralucite in cazul interpretarii live. O formatie de muzica care a semnat un contract pentru o nunta ar trebui sa fie serioasa, sa aiba o intepretare clara si de calitate, sa aiba melodii variate in repertoriu, sa cante cu placere orice si sa antreneze invitatii indiferent de tipul melodiei.

Toate aceste calitati le gasiti si la o formatie nunta Iasi cu state vechi: Adamos Band. Cel mai important la o nunta, pentru ca invitatii sa se simta importanti si sa nu plece nemultumiti, este sa se simta mereu in centrul atentiei. Spectacolul live dat de Adamos Band, formatie nunta Iasi, este perfect, antrenul fiind asigurat prin insasi prezenta membrilor formatiei in fata celor care au venit la nunta. Nici nu se poate compara o muzica auzita din difuzoare, atunci cand e DJ-ul la platane, cu o muzica live, cu instrumente de calitate, cantata cu foc in fata ta, impreuna cu tine. Buna-dispozitie si bucuria pe care le transmit tinerii din Adamos Band ii vor cuceri si pe cei mai pretentiosi dintre invitati iar interactiunea dintre invitati si muzicieni va fi permanenta si foarte placuta. Genurile muzicale diverse si repertoriul foarte bogat, national si international, completeaza cartea de vizita pentru renumita formatie nunta Iasi Adamos Band. Prezenta melodiilor populare, traditionale, romanesti, foarte indragite la o nunta in oras, va fi un plus in ochii invitatilor care vor avea dintr-odata si mai mult chef de distractie.

Extensie a formatiei Adamos Brass, fanfara infiintata in 2007 de asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi, Adamos Band poate aborda cu usurinta orice tip de melodii, indiferent de complexitate, transformand noaptea nuntii intr-un show total pe care nuntasii nu-l vor uita prea usor! Intrati si faceti cunostinta chiar acum cu Adamos Band pe http://www.adamosband.ro/band.php!