Cumpara o casa in zona Baneasa si te poti relaxa in voie ori de cate ori doresti

Desi criza economica inca nu a „slabit” Romania, pretul terenurilor s-a mai „relaxat” asa ca oamenii cu dare de mana isi pot cumpara case si terenuri foarte bune gata sa fie refacute exact asa cum isi doreste viitorul proprietar. In privinta capitolului vanzari case bucuresti, in online firmele care isi propun sa vina cu cele mai bune oferte s-au inmultit, ceea ce face ca preturile sa fie mult mai mici decat in perioada anterioara.

CeCasa, o firma care se ocupa de vanzari case Bucuresti, zona Baneasa, pune la dispozitia celor interesati cele mai ieftine case din zona Baneasa, cu arhitectura perfecta pentru orice familie, oricat de numeroasa, realizata doar de cei mai buni arhitecti, special gandita sa reziste cat mai mult timp. Casele scoase la vanzare au proiectele prezentate online, au imagini din timpul constructiei, acolo unde au fost puse la dispozitia clientilor, sunt specificate preturile pentru terenuri si suprafata construita, ambele exprimate in metri patrati si masurate cu o precizie foarte mare. Constructiile evidentiate pe CeCasa sunt de doua feluri: „la rosu” si „la gri”. Cele „la gri” le includ pe cele „la rosu” plus invelitoare, tamplarie exterioara, termosistem pe exterior si tencuiala decorativa. Pentru finisaje interioare si amenajarile curtilor se poate face un contract separat, daca un client o cere. Preturile practicate sunt cele mai bune de pe piata, sunt raportate la tipul de casa si terenul aferent si includ toate costurile aferente realizarii constructiilor.

Toate casele scoase la vanzare de catre firma de vanzari case bucuresti rezista la cutremure destul de puternice, sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si se afla aproape de lac si padure, o amplasare ideala pentru relaxarea de duminica sau din concediile petrecute cu familia, acasa. Accesul la case e facil, amplasamentul lor fiind in apropierea Soselei Jandarmeriei, celei de Centura, Bulevardului Ghe. Ionescu Sisesti si DN1.