Cumpara acum anvelope de vara ieftine si iti raman bani si de vacanta

Cea mai buna perioada pentru cumpararea Anvelope de vara este… iarna. De ce iarna? Pentru ca preturile sunt mai mici decat in apropierea verii, pentru ca oferta este mai bogata si pot sa existe si reduceri consistente, pentru ca mai nimeni nu se gandeste la anvelope de vara pe timpul iernii… E adevarat ca anvelopele de iarna pot fi lasate la masina si vara, insa rularea pe temperaturi mari si cu asfalt umed e un cosmar.

In plus, consumul de benzina e mai mare, masina e mai nesigura, iar riscurile la care se supun pasagerii, uriase. Anvelopele de randament sau Anvelope de vara au aderenta mai buna cu asfaltul, cauciucul din care sunt facute nu este asa de rigid ca al celor de iarna, iar santurile anvelopelor de vara sunt dispuse intr-o ordine speciala pentru a creste eficienta si a scadea consumul de combustibil. Cand cumparam anvelope pentru anotimpul calduros, pe care le putet gasi la cele mai mici preturi si cu reduceri consistente si la anvelopex.ro, trebuie sa ne gandim la tipul de masina, modul in care conducem si clima din zona unde vom folosi masina. Aderenta foarte bune a anvelopelor de acest tip permite viraje stranse perfecte, franari rapide si fara rateuri. Desi le putem folosi si cand e mai frig afara, pana sa dea prima ninsoare, anvelopele de vara nu rezista pentru ca tipul de cauciuc din care sunt facute e setat sa fie eficient doar pana la o anumita temperatura, de obicei peste 9-10 grade Celsius-cand scade temperatura, anvelopele de vara se contracta si se pot petrece accidente grave. Din cele peste 50 de marci de Anvelope de vara disponibile pe anvelopex.ro cu siguranta veti gasi unele care sa va convina, mai ales ca va puteti consulta oricand cu un reprezentant al magazinului online, telefonic sau prin mijloace moderne de comunicare, online.

Confidentialitatea este asigurata si ea, la fel si garantia de doi ani din momentul achizitiei. Livrarile se fac in toata tara, gratuit, doar daca se comanda minim patru anvelope. Anvelopele vandute pe anvelopex.ro sunt noi-noute, pot fi date inapoi daca se constata defecte vizibile sau nu sunt cele cerute, dar nu mai tarziu de 30 de zile.