Cauti masini pentru rindeluire si grosime? Pe cele mai performante le gasesti pe eMasiniUnelte

Lemnul este cel mai ofertant material de construnctii. El poate fi prelucrat oricat e nevoie, poate fi taiat usor, pot fi asamblate piese din lemn in doar cateva minute si are o rezistenta destul de mare. Folosit pentru construirea acoperisurilor caselor sau mobilei, lemnul trece printr-o suma de procese complexe pana sa ajunga in forma finala, obiectul propriu-zis.

Printre cele mai importante operatiuni prin care trece lemnul se afla si cele de rindeluire si gromise. Executate cu masini pentru rindeluire si grosime, aceste doua operatiuni permit aducerea lemnului taiat sau brut la o forma si la o grosime dorita, fara asperitati sau elemente brute care ar impiedica prelucrarea ulterioara. Indiferent ca sunteti amator, profesionist sau ca lucrati pe un santier, la Expert Masini Unelte, eMasiniUnelte.ro, aveti la dispozitie peste 20 de produse din categoria masini pentru rindeluire si grosime pe care le puteti folosi oricand in deplina siguranta, fiind siguri ca randamentul scontat este cel mai bun.

Daca aveti un atelier in garaj si va place sa va jucati cu lemnul, va puteti innoi cu o masina de rindeluire si grosime compacta, usor de transportat dintr-un loc in altul, ideala chiar si pentru santiere. Blocul taietor e protejat, accidentele de munca nu exista, intrerupatorul are declansare de tensiune joasa, iar adancimea e foarte simplu de reglat. Partea de rindeluit e din aluminiu, exista hota de exhaustare combinata, motorul e foarte puternic pentru a se lucra rapid si precis. Foarte bune sunt si masini pentru rindeluire si grosime cu orificiul de trecere de 210 mm in inaltime si exhaustor integrat, avand hote de aspiratie integrate si sac pentru aschiile care sar.

Utilizatorii profesionisti vor fi incantati sa gaseasca in oferta eMasiniUnelte.ro masini pentru rindeluire si grosime cu dispozitiv de calibrat cutite, exhaustor integrat si motor trifazat de putere, dar si conversie rapida din rindeluire in degrosare, cu afisaj LED. Mesele de rindeluire au rabatare simultana, masa de degrosat e din fonta si e foarte rezistenta, iar blocul taietor e pe rulmenti, cu patru cutite, pentru rezultate precise ale fiecarei operatiuni. Doar in aceasta perioada puteti profita de promotii la o parte dintre produsele din categoria amintita, acestea fiind si de 5% din pretul de raft.