Cum alegem invitatiile de botez perfecte?

Imediat dupa ce ati aflat ca sotia va aduce pe lume, la finele celor mai frumoase noua luni din viata ei, un prunc, bucuria fara margini va poate face probleme atunci cand vine vorba de inceperea pregatirilor pentru botez de dupa nastere.

Lumea multa care va veni la petrecere, timpul scurt si oboseala, stresul prezentei unui nou membru al familiei care zi de zi si noapte de noapte nu va mai lasa sa fiti cel de dinainte de prima zi cand l-ati vazut pe micut, toate pot sa transforme petrecerea de botez intr-un fiasco. Ca sa nu fiti niciodata in aceasta situatie si sa primiti micutul in sanul familiei numeroase cu toate „onorurile” cuvenite, este necesar sa respectati niste pasi importanti pentru a ajunge invitatii botez la toate lumea si a fi pe placul lor.

In prima faza, in invitatii botez trimisa trebuie sa dam date cat mai relevante despre micut, sa le spunem toate datele importante invitatilor pentru a sti la ce ora are loc ceremonia religioasa si cam cand si unde e petrecerea de botez. In al doilea rand, trebuie sa va decideti ce fel de invitatii botez va doriti, daca vreti cele elegante de prezentare, daca vreti unele mai umoristice, daca vreti cu sau fara poza, 3D, cu desene animate.

Invitatiile de botez sobre sunt cele elegante, cu text pe carton lucios, mat, culorile sunt clasice, forme si desene subtile. Bucuria venirii pe lume si crestinarii micutului trebuie sa se regaseasca si in invitatii botez asa ca se pot alege cele haioase, cu fel de fel de desene cu animalute sau flori, sau chiar cele sub forma de papirus.

In al treilea rand, dupa ce ati stabilit exact tematica, cromatica, tipul invitatiei, trebuie sa va ganditi si la textele care vor aparea pe invitatii, asa ca aici, daca nu sunteti creativ, ori apelati la o firma care are oameni specializati in comunicarea pentru aceste evenimente, fie luati modele gata compuse de pe internet sau din baza de date a firmei care se ocupa de invitatii botez.

La final, alegeti plicurile, care pot fi si ele clasice sau decupate, cu modele si texturi diferite, si trimiteti invitatiile tuturor celor care vor veni, cu cel putin doua-trei luni inainte, pentru a si confirma fiecare participarea.