Rasfatul e necesar pentru orice femeie!

Traim in vremuri ‘grele’ in care suntem mai ocupate ca niciodata. Daca pe vremuri stateam toata ziua la cratita si eram predestinate unui trai in bucatarie la ceaun plus multi copii, acum lucrurile stau cu totul altfel. O femei de succes este inteligenta, se mentine in forma, lucreaza, se aranjeaza, are grija de casa si copii, toate astea in timp ce-i acorda timp si atentie si partenerului de viata sau rudelor. Dar cand mai respiram? Sa fii femeie nu este prea usor.

Avem o mie de lucruri de facut, de multe ori in acelasi timp, si toate trebuie sa dea rezultate cat mai bune. De cele mai multe ori totul ne iese ca la carte, sau macar aproape de idealurile propuse, dar dupa atat de multa munca avem nevoie si de o rasplata. Trebuie sa ne rasfatam. Nu vorbesc neaparat despre cine stie ce vacante prin insulele Caraibe desi, ce-i drept, nu m-ar deranja deloc sa stau cu un Martini pe plajele toride de acolo. Relaxarea poate insemna si lecturarea unei carti undeva in natura. Relaxarea poate fi o plimbare lunga pe stradutele inguste ale unui oras mare.

Relaxarea poate insemna o cina romantica alaturi de iubitul tau sau pur si simplu cateva ore in plus de somn. Orice varianta ar prefera, fiecare femeie are nevoie de putin rasfat din cand in cand si daca nu vine de la partener, va fi la fel de util sa se rasfete ea singura.