Vreti sa prelungiti viata laptopului dvs.?

Pe masura ce imbatraneste, laptopul incepe sa nu mai fie la fel de eficient in rezolvarea sarcinilor zilnice, intervin erorile, incarcarea sistemului e mai greoaie. Printre motivele care duc la degradarea serioasa a pieselor interne este si acumularea de praf si supraincalzirea placilor si microprocesorului. Daca praful se depune in sistemul de racire, caldura este retinuta, uzura componentelor interne este favorizata, cipul grafic ajungand, in unele situatii sa se dezlipeasca. Praful poate contine si particule care pot degrada motoarele sistemelor de racire, ducand la stricarea lor.

La prima vedere nu ne putem da seama daca avem o problema cu praful din laptop-o optiune poate fi apelarea la service onlaptop. Insa stand si analizand bine comportamentul componentelor sale, vom descoperi ca semnale exista si sunt foarte clare. In primul rand, tastatura este fierbinte, ventilatoarele fac zgomot mare si merg continuu, sistemul de operare se misca mai greu, laptopul se opreste din senin. Pentru a scapa rapid de toate aceste probleme puteti apela la service onlaptop, o firma de reparatii laptopuri din Bucuresti care ofera servicii profesionale de depanare pentru toate marcile cunoscute, oferind si inlocuirea pastei termoconductoare si a thermal pad-urilor. In procesul de eliminare a prafului acumulat in sistemul de racire a laptopului echipa service onlaptop va incepe prin a dezasambla laptopul, apoi se va curata de praf fiecare componenta in parte si fantele de aerisire. Ulterior, se vor inlocui thermal pad-urile care stau pe procesor si placa video, pasta termoconductoare, coolerul. La final se va verifica si se va testa temperatura maxima atinsa pentru a se observa daca exista o imbunatatire dupa curatare.

Avantajul unei curatari de praf intr-un service autorizat este dat si de faptul ca, daca in timpul procedurilor, se descopera probleme la componentele interne ale laptopului, acestea se pot repara prin rebailling, adica prin lipire si inlocuire fie a cip-ului BGA de pe placa de baza-se salveaza astfel placa de baza, fie a placilor de baza sau video.