Becurile cu led pot contribui la scaderea pretului facturilor la energie si sunt si prietenoase cu mediul inconjurator

Facturile la energie electrica se maresc de la o luna la alta, pretul energiei electric depinde de o multime de factori si poate suferi schimbari destul de mari pe o perioada scurta de timp. Indiferent ca e vorba de un apartament sau de o casa, consumul de curent este mare mai ales daca exista si multa aparatura electrocasnica, electronice, se lucreaza si noaptea la diverse proiecte. Reducerea consumului de curent poate fi facuta prin economie, ceea ce nu e cazul si nu e nici rentabil pentru ca pretul energiei electrice se tot mareste. Alta varianta ar fi inlocuirea becurilor clasice cu cele care au led

Simplu de montat si de intretinut, cu aprindere si stingere rapida si fara a emana caldura, becurile cu led pot fi o alternativa excelenta la becurile simple, durata lor de viata este mai mare, pot functiona pana la 15.000 de ore, se gasesc peste tot. Becurile de acest tip au forme diverse, lumina poate fi calda sau rece, de diverse culori in functie de ambientul pe care doriti sa il obtineti intr-o camera. Eficienta becurilor moderne cu led este mai mare decat cea a becurilor traditionale, folosesc cu pana la 90% mai putina energie si protejeaza mediul inconjurator. 


Garantate pana la doi ani si cu dimensiuni reduse becurile care se folosesc de tehnologia LED au lumina de intensitate variabila obtinuta inchizand si deschizand led-urile cu frecvente diferite. Pe langa toate aceste avantaje ale becurilor moderne pentru locuinta mai adaugam lipsa mercurului, a supraincalzirii mai ales vara, nu exista pericol de incendiu, becurile se pot monta in orice fel de spatii si fara ajutor din partea unui specialist. Si tot becurile cu LED nu atrag tantarii, sunt foarte bune pentru relaxarea ochilor, au lumina placuta mai apropiata de cea naturala. 

Cu rezistenta mare la schimbari de temperatura sau umiditate si la socuri becurile cu tehnologia LED au preturi bune, se gasesc in online in promotii excelente, se livreaza rapid si gratuit, fiecare tip de bec are toate detaliile tehnice pentru a sti mereu ce cumparati. Firmele care le comercializeaza si chiar le produc va pot ajuta sa le alegeti pe cele potrivite pentru fiecare camera si pentru holuri sau debarale, beciuri, fiecare model poate avea forme diverse care se adapteaza perfect oricarui stil si design interior.