INSULA BURANO


In apropierea Venetiei se afla aceasta insula viu colorata ca si penajul unui paun. Aici gasiti o atmosfera calda si primitoare, unde toata lumea pare ca se simte ca la ea acasa. Stilul arhitectural al cladirilor sunt cele care atrag privirile turistilor, cat si culorile patrunzatoare care le definesc. Burano, este un loc vesel plin de voie buna. Daca iti doresti o vacanta unde sa te relaxezi cu adevarat, incearca aceasta destinatie de care multi nici macar nu au auzit.


De fapt, Burano este un orasel cu case traditionale si pescari, insa aerul pitoresc de aici te face sa te simti rasfatat. Albastru, rosu, verde si galben sunt culorile care scot in evidenta casele localnicilor, care par decupate dintr-o lume de basm. Biserica San Martini este un lacas de cult vechi de sute de ani, a carei turn sta inclinat tot mai mult de-a lungul timpului datorita instabilitatii solului pe care a fost cladita.


Aici aveti ocazia sa vizitati Muzeul Dantelei si puteti descoperi secretele acestei impletituri delicate, care sta la baza multor piese vestimentare de exceptie. Incearca o vacanta altfel si descopera locuri noi, cum ar fi acest colt plin de culoare, Burano. Cu siguranta, este locul de unde lumea poate fi privita in mod diferit.